Tuesday 12 March 2013

Νεες παραλαβές για απομακρυσμένο έλεγχο μέσω δυκτίου ή του κινητού


Νέες παραλαβές
με ειδικές τιμές για συνεργάτες

Δικτυακός ελεγκτής 8 συσκευών 

Με την μοναδική αυτή συσκευή η οποία παίρνει μια IP μέσω της θύρας LAN που διαθέτει, μπορείτε να ελέγχετε απομακρυσμένα την τροφοδοσία έως και 8 συσκευών από την άνεση του γραφείου ή του σπιτιού σας. 
Αποκτήστε την μόνο με 122€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα)



Ιδανικό για:
-Απομακρυσμένο reset συσκευών. 
-Απομακρυσμένο εξοπλισμό τον οποίο λειτουργείτε περιοδικά.

Παρέχει δυνατότητα χρονοπρογραμματισμένου αλλά και άμεσου ελέγχου, μέσα από το φιλικό προς τον χρήστη web interface που διαθέτει.
Η συσκευή διαθέτει επιπλέον ψηφιακή είσοδο για να δημιουργήσετε event ανάλογα με τις συνθήκες της εγκατάστασης (μπορείτε να συνδέσετε αισθητήρες θερμοκρασίας, ανιχνευτές κίνησης κλπ).
Με δυνατότητα ρύθμισης αποστολής e-mail σε περίπτωση alarm ή αλλαγής κατάστασης των εξόδων.

Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να αποκτήσετε την συσκευή ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://plantron.gr/apomakrismenos-elenxos-ilektrikon-siskeuon-trofodosias-on-off-reset-control-monitoring-elegktis-TCW181B-CM-alarm-systems


GSM camera με ενσωματωμένο ανιχνευτή κίνησης

Απλά τοποθετήστε μία κάρτα SIM στην συσκευή και απολαύστε την αίσθηση της προστασίας της περιουσίας σας και των αγαπημένων σας προσώπων.
Αποκτήστε την μόνο με 147 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, με ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα)

Αρχή λειτουργίας: 
Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο ανιχνευτή κίνησης, μικρόφωνο για να ακούτε τι γίνεται στον χώρο αλλά και ηχείο σε περίπτωση που επιθυμείτε να εκπέμψετε ηχητικό μήνυμα. Επίσης διαθέτει υπέρυθρα για νυχτερινή λήψη.

Δυνατότητες:
Η συσκευή σε περίπτωση alarm μπορεί να σας ειδοποιήσει με SMS, MMS καθώς και με κλήση σε έως 10 τηλεφωνικούς αριθμούς.
Επίσης μπορείτε να τραβάτε χρονοπρογραμματισμένα ή άμεσα φωτογραφίες από τον χώρο που εποπτεύετε οι οποίες, είτε θα ανεβαίνουν στο email σας είτε θα σας έρχονται με MMS στο κινητό σας τηλέφωνο.
Τέλος η συσκευή διαθέτει δύο τηλεκοντρόλ για την ενεργοποίηση και απενεργοποίησή της, τροφοδοτικό και manual για την ρύθμιση των λειτουργιών της. Επιπλέον φέρει ενσωματωμένη μπαταρία που της χαρίζει αυτονομία στην περίπτωση διακοπής ρεύματος μέχρι και 8 ώρες σε armed mode. Η συσκευή σας ειδοποιεί και για την διακοπή/επαναφορά ρεύματος.


Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να αποκτήσετε την συσκευή ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://plantron.gr/gsm-kamera-apomakrismenos-elegxos-mms-sms-klisi-kinito-tilefono-karta-sim-anixneusei-kinisis-parakolouthiste-eksoxiko-skafos

Γίνετε τώρα συνεργάτης του Plantron.gr
Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας. Αποκτείστε τις καταπληκτικές συσκευές μας που ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε τιμές χονδρικής/συνεργάτη. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο ή τηλεφωνήστε στο 801 300 3221.

Ενδιαφέρομαι να γίνω συνεργάτης του Plantron.gr