Thursday 22 March 2012

Ηλιακή Λάμπα Nokero. Μια λάμπα με κοινωνική ευθύνη και περιβαλλοντική ευαισθησία


Οι ηλιακές λάμπες και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας Nokero είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον και με βαθιά κοινωνική ευθύνη αφού τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται κυρίως σε χώρες όπου δεν υπάρχει πρόσβαση στα δίκτυα ηλεκτρισμού βοηθώντας έτσι τις ευπαθείς αυτές ομάδες, αλλά και ολόκληρες χώρες ακόμη, να πραγματοποιούν απλές καθημερινές δραστηριότητες που πριν μερικά χρόνια θεωρούνταν από δύσκολες έως αδύνατες.


Με την χρήση των ηλιακών λαμπτήρων αντί των φωτιστικών φαναριών πετρελαίου πετυχαίνουμε μηδαμινά επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αυτή η τεχνολογία λαμπτήρων είναι το παρόν και το μέλλον.  
Με μοναδικό σύμμαχο τον ήλιο τα αδιάβροχα προϊόντα της εταιρείας χαρακτηρίζονται από υψηλή αξιοπιστία, ανθεκτικότητα ακόμη και κάτω από ακραίες μετεωρολογικές συνθήκες αλλά και διάρκεια αφού με μια μόνο φόρτιση έχουμε μέχρι και 6 ώρες αδιάλειπτου φωτισμού. Ο εργονομικός σχεδιασμός μας επιτρέπει την εύκολη περιστροφή του πάνελ προς την κατεύθυνση του ήλιου για την μέγιστη δυνατή συλλογή ενέργειας.  


Η συγκεκριμένη ηλιακή λάμπα Nokero βρίσκει αναρίθμητες εφαρμογές τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού. Για αυτό και θα πρέπει να υπάρχει σε κάθε νοικοκυριό και να χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως ή τέλος πάντων όταν οι περιστάσεις το απαιτούν πχ. πάτε μια εκδρομή και την παίρνετε μαζί σας, ή την έχουμε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου μας αν πάθουμε κάποιο λάστιχο ή ακόμα και να την χρησιμοποιούμε όταν διαβάζουμε στο κρεβάτι πριν κοιμηθούμε. Μπορεί να μας γλυτώσει από άσκοπες χρήσεις και δαπάνες ηλεκτρισμού.   


Είναι ιδανική για περιπτώσεις όπως
  •  Κάμπινγκ
  •   Σκάφη, Βάρκες
  •   Εξοχικό
  •   Κατασκηνώσεις
  •  Για έκτακτες ανάγκες εξωτερικού και εσωτερικού χώρου όπως:
    • Για χρήση στον κήπο
    •  Όταν κόβετε το ρεύμα (ξεχάστε τις λάμπες που λειτουργούσαν με γκάζι)
    • Σε περιπτώσεις βλάβης των φώτων στο δωμάτιο σας (καμένο ντουί)

Και γενικότερα για οποιαδήποτε δραστηριότητα που χρειάζεται φως σε σημεία που δεν υπάρχει πηγή φωτός. 
Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν φακός. Ιδιαίτερα χρηστική επίσης και σε περιπτώσεις ορειβασίας, πεζοπορίας, ψαρέματος, κυνηγιού κ.α

Nokero N200 Introduction Solar Light Bulb

Το plantron.gr σε συνεργασία με την Nokero σας προσφέρει τους ηλιακούς λαμπτήρες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 


No comments:

Post a Comment