Wednesday 28 March 2012

Προσωπική συσκευή εντοπισμού από την Teltonika

Το νέο μοντέλο της εταιρείας, Handheld GPS Tracker GH3000 συνδυάζει την λειτουργικότητα μιας συσκευής εντοπισμού με τον σχεδιασμό και την εργονομία ενός κομψού κινητού τηλεφώνου για να δημιουργήσει μια εξαιρετικά μικρή και εύχρηστη συσκευή GPS με δυνατότητες κινητού τηλεφώνου αφού επιτρέπει την κλήση ενός αριθμού απλά με το πάτημα ενός κουμπιού ενώ ταυτόχρονα μπορεί να αποθηκεύσει και να ενημερώσει σε περιπτώσεις ανάγκης έως και 5 διαφορετικούς αριθμούς. Μια λειτουργία που βρίσκει ιδιαίτερη εφαρμογή σε περιπτώσεις ηλικιωμένων μιας και το GH3000 έχει την δυνατότητα να ενημερώνει σε κατάσταση man down που σημαίνει πως αν ο κάτοχος της συσκευής  πέσει κάτω ή χάσει τις αισθήσεις του η συσκευή αυτόματα θα ειδοποιήσει τους 5 προκαθορισμένους αριθμούς.


Γενικά, η συσκευή είναι κατάλληλη για παρακολούθηση, έλεγχο και εντοπισμό απομακρυσμένων ατόμων, ζώων και αντικειμένων. Για αυτό μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες περιπτώσεις όπως πχ. 


Το δίνουμε στα παιδιά μας που σκοπεύουν να επισκεφτούν το λούνα παρκ, το εμπορικό κέντρο, το γήπεδο, μια συναυλία ή μια εκδήλωση ή ακόμα και σε καθημερινή βάση όταν πηγαίνουν στο φροντιστήριο ελαχιστοποιώντας έτσι τους κινδύνους που εγκυμονούν. 


Η συσκευή μπορεί να στείλει SMS στο κινητό τηλέφωνο με τις συντεταγμένες της και μέσω του Google Maps να δούμε την ακριβή τοποθεσία της. Επιπροσθέτως, μας δείχνει ολόκληρη την διαδρομή που διανύθηκε, ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό για την ασφάλεια και τον έλεγχο υπαλλήλων όπως εξωτερικοί πωλητές, διανομείς και couriers, merchandisers, security καθώς επίσης και τον εντοπισμό V.I.P


Μπορεί να αξιοποιηθεί και από άλλα επαγγέλματα όπως μηχανικοί που εργάζονται σε επικίνδυνα σημεία, γεωλόγους, αγρότες, εργατικό δυναμικό σε εργοτάξια και σε οδοποιία, ακόμη και σε αγρότες. Χρησιμοποιείται ευρέως και από αθλητές του σκι ή της ορειβασίας και γενικότερα των extreme sports. 


 Είναι εξίσου αποτελεσματική και σε περιπτώσεις κατοικίδιων και κυνηγετικών σκυλιών, αφού το μέγεθος της μας επιτρέπει να την χρησιμοποιούμε χωρίς κανένα πρόβλημα και στους τετράποδους φίλους μας σιγουρεύοντας έτσι τον έλεγχο και την ασφάλεια τους.


Με την συσκευή εντοπισμού GH3000 μπορούμε να παρακολουθούμε και να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως μηχανές, αυτοκίνητα, οχήματα, τροχόσπιτα, trailers, σκάφη, γιοτ κ.α. Ακόμα και κοντέινερ ή δέματα, αποσκευές όπως βαλίτσες ή τσάντες. Ασφαλίστε τα αντικείμενα σας με ένα πραγματικά μικρό κόστος.


Η συσκευή θα πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι και να χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως  ή όταν οι περιστάσεις το απαιτούν. 


Αποκτήστε σήμερα την πρωτοποριακή προσωπική συσκευή εντοπισμού Teltonika GH3000 από το Plantron.gr και ασφαλίστε τα σημαντικότερα σας πρόσωπα, ζώα και αντικείμενα.

Thursday 22 March 2012

Ηλιακή Λάμπα Nokero. Μια λάμπα με κοινωνική ευθύνη και περιβαλλοντική ευαισθησία


Οι ηλιακές λάμπες και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας Nokero είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον και με βαθιά κοινωνική ευθύνη αφού τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται κυρίως σε χώρες όπου δεν υπάρχει πρόσβαση στα δίκτυα ηλεκτρισμού βοηθώντας έτσι τις ευπαθείς αυτές ομάδες, αλλά και ολόκληρες χώρες ακόμη, να πραγματοποιούν απλές καθημερινές δραστηριότητες που πριν μερικά χρόνια θεωρούνταν από δύσκολες έως αδύνατες.


Με την χρήση των ηλιακών λαμπτήρων αντί των φωτιστικών φαναριών πετρελαίου πετυχαίνουμε μηδαμινά επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αυτή η τεχνολογία λαμπτήρων είναι το παρόν και το μέλλον.  
Με μοναδικό σύμμαχο τον ήλιο τα αδιάβροχα προϊόντα της εταιρείας χαρακτηρίζονται από υψηλή αξιοπιστία, ανθεκτικότητα ακόμη και κάτω από ακραίες μετεωρολογικές συνθήκες αλλά και διάρκεια αφού με μια μόνο φόρτιση έχουμε μέχρι και 6 ώρες αδιάλειπτου φωτισμού. Ο εργονομικός σχεδιασμός μας επιτρέπει την εύκολη περιστροφή του πάνελ προς την κατεύθυνση του ήλιου για την μέγιστη δυνατή συλλογή ενέργειας.  


Η συγκεκριμένη ηλιακή λάμπα Nokero βρίσκει αναρίθμητες εφαρμογές τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού. Για αυτό και θα πρέπει να υπάρχει σε κάθε νοικοκυριό και να χρησιμοποιείται ποικιλοτρόπως ή τέλος πάντων όταν οι περιστάσεις το απαιτούν πχ. πάτε μια εκδρομή και την παίρνετε μαζί σας, ή την έχουμε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου μας αν πάθουμε κάποιο λάστιχο ή ακόμα και να την χρησιμοποιούμε όταν διαβάζουμε στο κρεβάτι πριν κοιμηθούμε. Μπορεί να μας γλυτώσει από άσκοπες χρήσεις και δαπάνες ηλεκτρισμού.   


Είναι ιδανική για περιπτώσεις όπως
  •  Κάμπινγκ
  •   Σκάφη, Βάρκες
  •   Εξοχικό
  •   Κατασκηνώσεις
  •  Για έκτακτες ανάγκες εξωτερικού και εσωτερικού χώρου όπως:
    • Για χρήση στον κήπο
    •  Όταν κόβετε το ρεύμα (ξεχάστε τις λάμπες που λειτουργούσαν με γκάζι)
    • Σε περιπτώσεις βλάβης των φώτων στο δωμάτιο σας (καμένο ντουί)

Και γενικότερα για οποιαδήποτε δραστηριότητα που χρειάζεται φως σε σημεία που δεν υπάρχει πηγή φωτός. 
Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν φακός. Ιδιαίτερα χρηστική επίσης και σε περιπτώσεις ορειβασίας, πεζοπορίας, ψαρέματος, κυνηγιού κ.α

Nokero N200 Introduction Solar Light Bulb

Το plantron.gr σε συνεργασία με την Nokero σας προσφέρει τους ηλιακούς λαμπτήρες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. 


Wednesday 7 March 2012

Παρουσίαση Apple 7 Μαρτίου 2012. Αυτό που όλοι περιμένανε αρκετούς μήνες τώρα.

Αυτές τις ώρες στην Αμερική έχει παρουσίαση η Apple. Οι παρουσιάσεις της Apple έχουν πλέον μυθικό χαρακτήρα αφού τα θέματα που παρουσιάζονται είναι επτασφράγιστο μυστικό έως τότε, αυτό όμως δεν εμποδίζει ολόκληρο τον ειδησεογραφικό τύπο του κόσμου να ''οργιάζει'' σε φήμες και συζητήσεις για το τι επρόκειτο να παρουσιαστεί και επόμενο μοντέλο που θα ακολουθήσει. Για αυτό λοιπόν, κρατήστε την ανάσα σας και καλωσορίστε το iPad3!