Thursday 11 October 2012

Μεγάλη προσφορά για τους συνεργάτες του Plantron.gr

To Plantron.gr στηρίζει το δίκτυο των συνεργατών του με μια ακόμη καταπληκτική προσφορά:

Από σήμερα και όλη την επόμενη εβδομάδα, προσφέρει την καταπληκτική και best seller συσκευή TWCT22 GSM ελεγκτη σε μοναδική τιμή μόνο για τους συνεργάτες του*.

*Η προσφορά ισχύει μέχρι 22 Οκτώβρη και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

Προμηθευτείτε αυτόν τον μοναδικό TWCT22 GSM ελεγκτή και:
  • Ανοιγοκλείστε απομακρυσμένα (on/off) 1 έως 4 συσκευές με κλήση ή αποστολή SMS.
  • Ενημερωθείτε με SMS για την αλλαγή κατάστασης της συσκευής.
  • Συνδέστε στις τέσσερις ψηφιακές και στις δύο αναλογικές εισόδους: αισθητήρες, ανιχνευτές, και όποια άλλη συσκευή εποπτείας του χώρου σας.
  • Συνδέστε στα τέσσερα ρελέ εξόδου όποια συσκευή επιθυμείτε να οπλίζει ανάλογα με τις απομακρυσμένες εντολές σας ή από την κατάσταση των inputs και δημιουργήστε έναν αξιόπιστο, ελεγχόμενο και απομακρυσμένα αυτοματισμό.
  • Με ειδική συνδεσμολογία μπορεί να σας ειδοποιήσει και για τις διακοπές ρεύματος.
Γλυτώστε τους πελάτες και τους τεχνικούς σας από τον κόπο, τον χρόνο και τα χρήματα να επισκέπτονται την απομακρυσμένη εγκατάσταση με μιά συσκευή που εντυπωσιάζει με τις εφαρμογές και την αξιοπιστία της.

Ιδανική για:
  • Φωτοβολταϊκά πάρκα
  • Αντλιοστάσια
  • Εργοτάξια
  • Μεγάλα οχήματα
  • Θερμοκήπια και αγροκτήματα
  • Εξοχικές κατοικίες

Απαραίτητη σε καταστήματα με ηλεκτρολογικό εξοπλισμό:
Είναι από τις συσκευές που ο πελάτης και ο εγκαταστάτης την κάνει απόσβεση μόλις γλυτώσει την πρώτη επίσκεψη στην απομακρυσμένη εγκατάσταση.
Θα αυξήσει τις πωλήσεις σας αλλά και θα κερδίσετε πόντους στον ανταγωνισμό καθώς πρόκειται για συσκευή που ενσωματώνει τεχνολογία αιχμής.
Ιδανική και για ιδιώτες για έλεγχο θέρμανσης και κλιματισμού.

Απαραίτητη σε εταιρίες security:
Μπορεί σε συνδυασμό με κάμερες και ανιχνευτές να είναι ένα πρώτης τάξης σύστημα ασφαλείας, χωρίς να μπορεί ο ληστής να το αφοπλίσει. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε είτε αυτόνομα είτε συμπληρωματικά (backup) στο ήδη εγκατεστημένο συναγερμό σαν επιπλέον δικλείδα ασφαλείας.

Απαραίτητη σε όλους τους τεχνικούς και αυτοματιστές:
Μια συσκευή με εύκολη παραμετροποίηση, εύχρηστο interface και δυνατότητα προσαρμογής στον ηλεκτρολογικό πίνακα, θα αποτελέσει τον "εγκέφαλο" του αυτοματισμού σας, προσαρμόζοντας την λειτουργία της εκάστοτε συσκευής ακριβώς στις ανάγκες του πελάτη. Και όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου του.

Η συσκευή είναι συμβατή με όλες τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας

Γίνετε τώρα συνεργάτης του Plantron.gr  
Επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές του. Αποκτείστε τις καταπληκτικές συσκευές μας που ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε τιμές χονδρικής/συνεργάτη. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο ή τηλεφωνήστε στο 801 300 3221.

Ενδιαφέρομαι να γίνω συνεργάτης του Plantron.gr 

.-


No comments:

Post a Comment