Monday 15 October 2012

Δελτίο Τύπου

Νέα αποκλειστική συνεργασία στον χώρο των GPS συσκευών



Η Plan A.E. και το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron.gr συνεχίζουν την επιτυχημένη τους πορεία στην αντιπροσώπευση και διανομή εξειδικευμένων επαγγελματικών ηλεκτρονικών συσκευών, ανακοινώνοντας την αποκλειστική συνεργασία με την Φινλανδική εταιρία Roger-GPS για την διανομή συσκευών αναμετάδοσης GPS σήματος σε εσωτερικούς η σκεπασμένους χώρους για τις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου. 

Μοναδική στο είδος της, η Φινλανδική εταιρεία Roger-GPS  
http://www.gps-repeating.com προμηθεύει την παγκόσμια αγορά με ενισχυτές σήματος GPS για εσωτερικούς και καλυμμένους χώρους λύνοντας το πρόβλημα της έλλειψης σήματος GPS.

Οι συσκευές είναι απαραίτητες σε οποιονδήποτε κλειστό χώρο που απαιτείται λήψη GPS. Καταστήματα πώλησης και επισκευής κινητών τηλεφώνων και GPS πλοηγών για οχήματα, σκάφη ή πεζούς. Σταθμούς πυροσβεστικής, αστυνομίας, υπόστεγα αεροσκαφών, parking, τούνελ κλπ. Οχήματα μεταφοράς εμπορευμάτων όπου απαιτείται ανίχνευση θέσης, container, πλοία μεταφοράς εμπορευμάτων και επιβατών, στρατιωτικά οχήματα και εγκαταστάσεις, εκθέσεις συσκευών, αυτοκινήτων και σκαφών.

Να σημειωθεί πως οι συσκευές αναμετάδοσης σήματος GPS, Roger-GPS, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Φινλανδία.

Σχετικά με το Plantron.gr 
Το ηλεκτρονικό κατάστημα Plantron.gr προσφέρει στην ελληνική και διεθνή αγορά εξειδικευμένα ηλεκτρονικά προϊόντα και αυτοματισμούς υψηλής τεχνολογίας. Είναι ιδιοκτησία της Plan Ανώνυμη Εταιρία Συμβούλων, Τεχνολογίας και Εξαγωγών που ιδρύθηκε το 2005 με στόχο να παρέχει υψηλού επιπέδου συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα. Από το 2010 δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο της κατασκευής, αντιπροσώπευσης και διανομής επαγγελματικών συσκευών υψηλής τεχνολογίας


Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με: Plan Α.Ε Εθνικής Αντίστασης 64, Κατσικάς, Ιωάννινα, Τ.Κ.:455 00 Τηλ.:26510-85030 Fax.:26510-66668 email: info@plan.gr.Το παραπάνω δελτίο τύπου καθώς και άλλες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Plantron,http://www.plantron.gr

Copyright
Plantron.gr 2012 - Ποιοτικά ηλεκτρονικά από όλο τον κόσμο, σε όλο τον κόσμο!  

No comments:

Post a Comment